Grab the widget 

Thursday, October 07, 2010

Calon2 Umno BN PRK N45 Dun Galas (update)

Selain yang pernah aku sebut sebelum ni, ada lagi nama2 baru, seorang dari pejabat pendidikan daerah, nama nya aku lupa korang usha sendiri lah, lagi….ermm no 2 pemuda bahagian, aik ! pengurus besar KESEDAR pun ada dalam waiting list juga………………….

image_gallery5 ini ?, bukan bukan, dulu mamat ni kalau korang ingat, yang tendang terajang dalam dewan DUN kelantan dulu, tengah trainning kung tau fuu………………., pun geng umno Lu Musang juga. Nozula aka JULA.

image nih ! sorang lagi yang terbaru Zamzani Harun naib ketua pemuda umno Lu Musang (update)

tokgurugiloumno tokguru “GILO” Ketua Ulamak Umno Kelantan yang di lantik oleh SU pemuda umno Kelantan, pentafsir kitab buku sejarah melayu tingkatan 5, ini calon cadangan ketua pembakang Dun Kelantan, oleh kerana guru nya Md Alwi, tempat rujukan agama umno.

image_gallery.jpeg1 ini dah tentu calon nombor wahid Khairi Jamaluddin, bazlan.

Slide5 Ku Li, yang misai dan pengurus besar KESEDAR yang tak sedar.

DATO HJH WAN HAZANI 1 ini pulak bini saari LEMBUT, ketua wanita umno Lu Musang pun guling2 nak jadi calon, wan hazani.

image_gallery4 yang ni tak tahu apehal, nak juga jadi calon, pengurus besar KESEDAR. arshad nama nya.

image_gallery2 ini orang nombor 1 Ku Li, SU umno bahagian Lu Musang AZIZ Yussuf

saufi kesian yang ni, tercicir terus………………..toksah wat muka sedih laa.

perkasa 1ini pulak calon cadangan PERKASA, woiit nak juang Islam dan Melayu…….PEGI JAHANNAM LAH……….

1 comments:

Pakwe Tiz Zaqyah said...

aahhahahahaha apa la kes diorang ni...

Komen Terkini

lain lain artikel