Grab the widget 

Friday, February 04, 2011

Oiiit ! Celaka Nya Celcom FLOM Berukband Niiii…..

image Tak tau laa…….dah beratus kali dah aku terpekik terlolong, habis bahasa dah…………, nih ! kawasan UMNO APCO nak jadikan anak emas nih…Dun Manik Urai, capaian line celcom BERUKBAND tahap perkhidmatanYAHUDI……….lembab nak MAMPOS.

Rais Yatim ni kalau sentuh batang hidung dia, laju jah nak saman orang itu nak saman orang ini, puak2 umno haramjadah ni setaraf dengan Hosni Mubarak nih, menipu rakyat perangai kuku besi, tak lama lagi INTERNET pun nak sekat nih kalau rakyat kuat komplain hal perkhidmatan KERAjaan BiniNajib nih.

Korang tahu tak perangai yahudi ?, CEKIK DUIT orang dengan perkhidmatan yang tak setimpal dengan bayaran, REMBAT duit rakyat RO$MAH dan Bini Rais gi berjoli dekat Oman la Dubai la, kunun FLOM……………., perbelanjaan di tanggung oleh negara yang dia gi kunun nya.

bigmama (2).JPG KAH KAH AH Ini F.L.O.M, M=M’sia dekat2 M=Mesir

Tak sedar2 lagi KERAjaan BarangNaik nih apa yang telah berlaku kat TUNISSIA, Yemmen, Mesir dan Jordan, TIPU rakyat la lagiiii……., tengok sekang Mesir negara demokrasi kunun, time pilihanraya PENIPU hangit, last rakyat tak percaya pada pilihanraya, lalu rakyat turun kat jalan raya, cuma melayu umno felda Mesir jah tak kuar kat jalan2 raya, tengok apa jadi, rakyat kalau dah sakit hati dan di tindas melampau, mereka rela berkorban nyawa……….., kes apa, kes nya mubarak nak wat harta pusaka dia negara mesir tu, nak bagi anak dia pulak jadi presiden, kabar nya FLOM (first lady of Mesir) dah dari dengan berpuluh2 beg ke england, ni lah sikit2 lari kuar negara, rakyat gak setia dengan tanah air, pemimpin himpun harta banyak2 kat luar negara, dalam negara TIPU rakyat, negara huru hara lari…..tinggal FIX Deposit melayu umno felda terkontang kating……

image menteri jaga BERUKBAND dan Bini, buat malu orang Sg.Choh Rawang Jah.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel