Grab the widget 

Monday, February 07, 2011

No Deghih Ni Dulu Pernah Kafir Kan Umno

Ketua ulama veteren umno Kelantan, Prof ? No Deghih guling2 nak berdebat ngan TGNA…..kah kah kah……………nak cari glamour…….harga tengah merudum, skang sedang menganggur tak jadi pensyarah dah…………kah kah kah profesor kangkong…., Oiiit Rozali ISO hak………tak ade orang lain ke nak letak ketua ulama……………prof ? abdullah samah mane ?…………kalau dia ada class sikit, dalam mulut dia banyak perkataan GILA.

DSC06007 tuh ! No deghih berketayap belakang madey……

No deghih ni dulu KAFIR kan umno……….umno ULUR RM umno tak kafir dan makan gaji ngan umno, aku kenal No deghih ni masa dalam umno, mulut mak ai celupar sakan, sama2 umno pun tak suka dia, cuma dia di guna kan masa2 tertentu saja, masa nak memaki hamun PAS, umno bawak lah keluar dia, begitu juga masa bghehimm ali berhimpun di P.Mas, bghehimm ali ambik dia naik pentas, maka menyalak nyalak lah dia macam orang hilang akal memaki hamun TGNA, lepas tu puak2 umno dan perkasa simpan balik dia dalam peti BESI, baru sekaang lah pulak umno Kelantan bawa keluar, kot2 ada untung…………..

Sebenar nya dia ada masalah PERIBADI dengan TGNA, dia cemburu TGNA menjadi MB Kelantan sudah 20 tahun lebih, masa dia dalam PAS dulu tak berpeluang, itu lah sampai hari ini pun dia masih marah pada TGNA.

Ini lah satu2 nya harapan umno kelantan, No deghih ni pernah bertanding PRU dan KALAH, pengundi tak pilih dia, aku cadang kan pada umno kelantan letak di mana ada pengundi melayu umno felda, biar puak ni pilih dia, kalau menang boleh berangan nak berdebat ngan TGNA, Oiiii ! Umno…….TGNA tu MB tau……….tak kan orang yang PUNAH GHANAH camgini nak berdebat dengan nya, walau pun TGNA tak kata, tapi aku yang kata, low class setaraf ??????????, tak ada penderian dalam perjuangan, sekali pas lepas tu umno pulak, skang umno pun menyampah.

No deghih ni……….. tengok muka pun……………………………tak layak, tak layak, tak layak  lah dia nak berdebat tentang Islam dengan TGNA, TGNA dulu dan kini bersama PAS, No deghih dia skaang dalam parti yang pernah dia sendiri KAFIRkan, jadi taraf ketua ulama veteren parti yang dia KAFIRkan pun tahap Kelantan jah, TGNA MB, Mursyidul Am Pas peringkat pusat, dalam Sinar Harian bercetak edisi Kelantan pun No deghih kata bghehim ali tak gheti islam, rujuk sinar harian 6 feb 2011 ahad tak silap muka 2…………..menunjukan dia sendiri pun gagal memaham kan bghehim ali tentang islam…….kah kah kah.

1 comments:

Anonymous said...

tiada rotan akar pun berguna @ tiada taik kentuk pun berguna.
Umno kelate terpaksa guna nor deris selepas hj dollah sampah tidak tak pakar kerja.
Tapi, senjata nor deris akan membawa bencana kepada UMNO kelate, kerana nor deris ni seorang yang telah diistiharkan sebagai pesakit jiwa @ bekasan gila.

Komen Terkini

lain lain artikel