Grab the widget 

Saturday, November 06, 2010

Ada Lagi Gambar Sejuk Dan Sakit Mata Di Galas

Tak payah nak beralasan kalah di PRK Galas kerana undi Asli dan Cina, undi melayu Islam apa kurang nya, tak kan PAS masih tak tahu lagi perangai Umno RASUAH ?, dulu kini selamanya RASUAH.

SONY DSCapa boleh buat tokguru weh !, mugo nnate make ghuput tugak……

Pas cuma mengharap kan kuasa AJAIB jah…….di Galas PRU13 nanti kalau berdegil juga tak mahu beri peluang kepada Ust. Loh sebagai calon, aku cadang kan supaya PAS sedai kan Calon Cina MUSLIM untuk khas kursi Galas, Cina berkehendak kan Darah keturunan nya walau pun MUSLIM, kalau melayu pun biar mereka betul2 kenal HATI BUDI nya, Asli yang 1700 lebih tu bagi saham ladang rakyat kesemua nya, lepas tu laung kat surat kabar, biar seantero dunia tahu.

Tang pengarah2 pilihanraya tu bo la boh old timer atau out of date, tak main dah stratigi2 lapuk nih……pengalaman2 lama tu turun kan kepada yang baru2 pulak, biar mereka pilih2 sesetengah yang boleh pakai.

Korang percaya ke MyKad boleh buat serta merta, ada kontena JPN siap dengan satelite lagi untuk berhubung dengan ibu pejabat ?, aku tanya jah……kerana zaman sekarang canggih, macam2 boleh buat dalam masa 24 jam, kaki menipu memang sedaya upaya mencari jalan untuk menipu, kalau korang bodo2….kacang je di tipu nya, kerana aku khuatir ramai setinggan2 tanah KTM tu warga asing, kot2………….betul2 ke korang semak daftar pemilih tu…….cuba korang banding kan dengan jumlah keluar mengundi…………….

Layan gambar2 dulu lah……….membebel pun takdok pasa……….

dacing campor aSC08720 SONY DSC yb exco Kelantan semasa di Kg, Pulai PRK N45 Galas

SONY DSC melayu Umno Baru, turki lanun semua ada……macam2 ada.

SONY DSC Kepada penyokong dan pengundi2 Galas, Allah saja akan memberi ganjaran pada anda nanti…

pas ramai SONY DSC toksah rungsing kak oii !, 1 unit rumah ada bagian kak.

SONY DSC sebaya, tapi yang baju biru lepas pencen masuk PAS, pulak dahhh…..

SONY DSC makcik pun lih serve ternet, ada account Facebook lagi, wifi percuma seumur hidup

SONY DSC

puteri sengih jago2 mekkkk !, jatuh gigi tuuu….

SONY DSC

puteri rasuah

SONY DSC SONY DSC SONY DSCarghhh ! sudah….aku tersalah pangkah tadii………… 

SONY DSC DSC08685 pas bachok SONY DSC

Lepas ni tadok doh, malah doh muat gambar2, aku nak nnyele meta.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel