Grab the widget 

Saturday, October 16, 2010

Tawaran Rasuah Pertama GURKHA Umno PRK N45 Dun Galas

Tak boleh lari dah, kalau dah sebati dengan umno, makan hasil JUDI dan hasil Kilang Arak gak……….peghuk jadi gelak gelemak, umno KASTA mana pun tetap dengan terima rasuah dan memberi menawar RASUAH, dah menjadi darah daging, UMNO=RASUAH RASUAH=UMNO, UMNO=PERKASA PERKASA=UMNO, UMNO=RASIS RASIS=UMNO, UMNO RASIS=PERKASA, PERKASA RASIS=UMNO.

Sedang kan JANJI PRK Manik Urai tak tertunai lagi, dah mula berjanji itu dan ini pulak di GALAS, janji di MU lebih kurang RM10 juta jah pun tak tertunai, tak tahu  lah aku  kalau harga2 papan tanda di Kg. Manik Urai dan Kg. Manjor tu 10 juta, sehari dua yang aku nampak papan tanda jah disamping letak jentolak 2 biji, itu pun terkencing terberak setelah kematian ADUN Galas jah….kalau tak….HARAM….

DSC06673DSC06678 dua papantanda ni RM5 juta, rumah untuk Umno MISKIN dan Masjid Temalir RM5 juta jadi 10 juta, umno bahagian pulak rembat 2 juta……. mampos….PEGI JAHANNAM LAH umno……..

GURKHA ni pun hidup dalam umno kerana MELAYU UMNO FELDA KESEDAR yang  bagi talihayat nya pun…..MELAYU UMNO FELDA  boleh laa nak kelentong, mereka otak orang HUTAN, kalau MELAYU BANDAR, CINA, INDIA Dun Galas jangan main2.

Oiit ! korang tau ke sape Gurkha……KULI laa woi !, KULI=GURKHA GURKHA= KULI, Pegi Jahannam lah umno………

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel