Grab the widget 

Sunday, October 10, 2010

KESEDAR Penipu Di Tipu Atau Umno Penipu Dan RASUAH PRK N45 Galas

Projek Kesedar berpakat2 tipu dengan kontraktor di DUN Manik Urai janji PRK dulu mee segera, galas melayu nak kena tipu lagi ?, itu pasai petrol, diesel, gula dan lain2 barang di naik kan senyap2 nak cover penipuan macam di bawah ni laa…naik senyap2 harga barang macam mencuri jah, dasar penyamun.

Maklumat ini dari kotak email aku…………korang tolong heboh2 kan lah…..tolong peringat kat umno2 yang tak sampai tamaddun di Galas tuuu, pengundi2 perantau dan luar OK, demo tu celik IT blako, serve tenet 24 je, tok main doh jenih keghetah2 ni, nok2 utuse brito harie, tv tiga suku lagi toklih paka……

DSC06810 tarikh mula o8/04/09, tarikh siap 03/06/09, kontraktor dah tentu kroni Umno.

DSC06794 lobang tu tengah2 menaik bukit ni, tengkujuh nanti mesti putus, buat badget lagi, kroni umno kampong lain pulak buat, 1 kilometer lebih kurang beb….berapa kos nya…..

DSC06795 buat kerja tak pakai akal dan tanpa pengawasan, juruteknik2 kesedar sah di bagi komisen kalau camgini, hidup UMNO mampos Melayu !

DSC06798 untung puluhan ribu, lebih2 joli bawa bini mak bapa pegi MEKAH, Mekah BEB…….bukan Patayya, bukan wat HAJI pun.

DSC06805 dah siap semua dan claim beres, pacak lah pulak papan ni, untuk kenangan dan ingatan anak cucu, bahawasa nya, jalan ni dulu BAPA yang bikin ni……

Tak kan pengundi Galas nak biar perkara2 begini terjadi di sana?, patut lah pencacai kontraktor umno mewah2, merembat duit rakyat bukan2, tak setimpal dengan kerja, wehh ! kalau dah setahun lebih sikit jalan tu dah pecah2, bulan 11 12 ni hanyut lah wehhh !, bila hanyut erti nya duit tu di buang sia2 saja, kontraktor GALAS dah puluh2 ribu atau juta2 RM.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel