Grab the widget 

Wednesday, September 22, 2010

Bini Ke 2 3 4 ? Ketua Perhubungan Umno Kedah

First of all korang kena take note yang ini hanya gosip sahaja ok. Sama ada ianya sahih atau tak, kena tunggu tuan punya body keluarkan kenyataan.

image wajah zahidah rafik (minah ni ada pingat kebesaran ni )sebelum dan selepas modified

image image Camelia dengan rakan-rakan’nya & Betty Benafe di’lihat bersama Zahida Rafik dan Zizie Ezette. Apa pun yang di’kaburkan atas meja itu, kita sudah sedia maklum. [klik lihat lagi gambar2]

imageMenurut sumber yang masih tak boleh dipercayai, Zahida Rafik dan Datuk Shafie Apdal dikatakan berkahwin sebulan yang lalu iaitu sebelum masuknya bulan Ramadhan. Perkahwinan tersebut pula dibuat di London dan dilakukan secara tertutup.

imageShafie Apdal, Menteri di Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah

Hurm.. Kami taknak komen apa-apa pasal ni sebab dah nama pun gosip kan. Bukan boleh percaya sangat. Tapi kalaulah ianya betul, tahniah kami ucapkan. Cumanya, kenapa nak sembunyi-sembunyi? Takkan nak ikut langkah Bung Mokhtar dan Zizie Ezzete? [sumber]

 

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel