Grab the widget 

Wednesday, January 26, 2011

Bini Rais & BN Bini Najib Baham Duit Langganan Celcom Berukband ?

image Perkhidmatan Celcom Berukband tahap BN Babi Negara, RM68 sebulan tak miss lembab macam Siput Babi, cakap berdegar2 kata “LUNAS2 Jalur Lebar terbaik”, terbaik hape pakat tipu rakyat, bayaran tak setahap apa yang kami dapat.

Kami ni terpaksa……….. paham tak, terpaksa gunakan apa yang ada, di Dun Tenang pun capain tahap edge gak, ini lah akibat syarikat yang ada orang Umno berkepentingan di dalam nya, penting kan untung saja.

Nih !, area Manik Urai yang BN Barang Naik nak jadikan ANAK EMAS nih……………LUNAS2 Jalur Lebar ape hal ?.

Sebab tu bini2 menteri banyak bawa duit poket untuk berjoli luar negara berminggu2 tinggal suami yang kencing manis kat rumah, kan dah berbagi untung dengan syarikat2 GLC yang mereka kawal dan ada saham di dalam nya, itu pasal mereka buat derk je bila ada komplain…………

Tengok laa  di Dun Tenang pun BN=Bini Najib tipu jugak, tak sah kalau BN=Barang Naik tak tipu, internet hampes lebih dari Thailand.

Dah di tenang pemimpin umno jual gadai tanah kepada cukung, sib baik ada PRK, pecah juga lobang, sudah berapa ramai dah wakil rakyat MCA, Umno, BN terdahulu menipu rakyat disini, nak SAMBUNG lagi TRADISI itu kepada cucucicit pemimpin melayu yang khianat itu ?………….sudah2 laaaaaaaaaaaa

2 comments:

unta malaya said...

bukan kata berukband saja lambat nak mapuih.........strawmek pun lambat mcm taik semelit nak keluaq.......tak padan ngan apa yg aku bayaq......

kah kah kah

Anonymous said...

hek eleh...dah celcom x best, tukar je la maxis? asal bodoh sgt? admin ni pun bodoh, klu dah rse diri 2 hebat dari engineer communication kt celcom, asal x bt broadband sendiri je?? stkt kuar 68 pn brkire, nmpk sgt miskin..hahaha..bising je lbih..bodoh pny admin..hahahaha

Komen Terkini

lain lain artikel