Grab the widget 

Sunday, December 19, 2010

Melayu Labis Bawah Umno 36.62% Jah

Johor dikatakan kubu dan fix deposit Umno, tapi melayu Labis yang memilih KERAjaan hanya 36.62% jah pada PRU12 2008, berbanding Cina: 47.75% India: 15.53%.

N5 dun tenangItu saja lah yang dapat Umno jaga melayu2 Johor, tambah yang melayu2 makan rumput tahap melayu umno felda lagi teruk, walau pun di tipu oleh bangsa nya sendiri.

Parlimen labis ni ada 2 Dun, satu cina satu india, Parlimen sudah tentu cina anak pelakon vedio sex.

Aku pernah gak ke daerah ini sewaktu ketika dulu 70an baru2 ni semasa nak ke UTHM melalui Bahau, Gemas, Segamat, Labis dan Ayer Hitam, ladang2 besar banyak di miliki oleh saudagar2 Cina termasuk kebun2 getah persendirian Cina di Kolam Air Panas, ada pun Melayu2 ramai kat Felda2 dan Felcra, pekan Labis pulak macam pekan mati dan lapuk.

Sebagai info di tenang ni suatu ketika dulu seorang pemuda Cina di telan oleh sekor ular sawa sampai takat bahu dan mati.

Melayu sini tak akan berubah selagi terbiasa makan rumput yang di sediakan.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel