Grab the widget 

Thursday, August 12, 2010

Saman Kilang Sawit KESEDAR Pulak

Aku dengar cerita Kilang sawit KESEDAR pun ala2 Felda Juga, Kesedar pun berniaga dengan peneroka, bukan kebajikan, KESEDAR mesti untung besar untuk menjaga kakitangan yang ramai entah apa kerja pun tak tahu, yang pasti melakukan kerja parti UMNO, pendek kata peneroka KESEDAR pun Fixed Deposit Umno utara kelantan juga.

Kepada sesiapa yang tak berpuas hati dengan KESEDAR bolih berkongsi Maklumat dengan aku, kita dedah kan, email je kat aku, aku akan simpan identiti pengirim email dari di ketahui umum, alamat email aku kat atas penjuru kanan blog ini.

Pegawai2 Kesedar ni pun mewah2 juga, mana dapat sumber kewangan diorang nih.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel