Grab the widget 

Saturday, March 06, 2010

Pengundi Lebih Cerdik Dari MP&ADUN Lompat

Aku tak ambil pusing sampai menggelupur2 dalm hal2 lompat nih, semakin ramai YB2 haramjadah lompat semakin ramai pulak anak2 muda sokong PR, heran ye ?.

Aku nak pesan pada pemimpin2 PAS jah…………….jangan sempit kan ruang2 untuk anak2 muda menyertai Pas, jangan pandang sebelah mata mereka2 nih, buka siktit minda, moden skit, jangan sampai jadi fobia pada anak muda bila melihat image2 pemimpin kita, kalau perlu, berlakon la sikit supaya sesuai dengan soul anak muda tu, lepas tu tarbiah lah sikit2, kalau perlu juga pimpinan yang muda2 tu cuba selamai alam anak2 muda yang bermacam2 tuh.

Sebenar nya ramai anak muda minat ngan Pas ni, tapi itu lah……………..susah aku nak cakap…………..pemimpin ni pun kadang2 hanging semacam gak, kalau dah masuk group dia, hah ! sudah……………………………….

Dunia anak muda sekarang bermacam, rock, hip hop, regaei, metal, blues, merempit, kadang2 mereka ni ada yang terpelajar juga, apa nak buat jiwa mereka kosong, dekati lah mereka ini………………………brader2 macam ni kadang2 moral mereka lebih baik lagi dari YB2 lompat yang keparat tuh….

1 comments:

AzamDean said...

tapi kalau nak dekati anak muda yang macam dikatakan hip hop la ape lah..kena la Islamic habis..sebb apa..nak jaga gak nama parti...nama parti Islam..tapi anak muda yang dah label member PAS ni perangai tak tentu arah..malu gak PAS nanti...buat kene gelak ngn UMNO...

Komen Terkini

lain lain artikel