Grab the widget 

Wednesday, July 15, 2009

DATA PENGUNDI PRK N41 MURAI PECAHAN IKUT SALURAN

Nah !, korang study lah, aku malas, korang nak kata apa pun, korang punya pasal lah.

scan0001kalau korang mata rabun tak nampak, korang copy dulu la.. size nya besar tu….800x600, aku upload pun lambat, berukband celcom macam ba……..

Aku bagi ni pun atas permintaan ramai, bukan nya aku saja saja gatal, tunggu post mortem dari aku, aku tengah kumpul maklumat ni, nanti kalau siapa siapa yang kena tibai olih aku nasib laa…..kalau tak betul mesti aku akan kata tak betul………..aku peduli apa.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel