Grab the widget 

Friday, January 14, 2011

Rakyat N9 Kena Tiru Rakyat Selangor

image Pemimpin KERAjaan umno apco masa mereka berkuasa toksah lah korang dedah apa2 penyelewengan mereka, mesti boss mereka cover habis punya, seolah semunya suci bersih bak kapas, walau pun pada hakikat nya mereka penyangak dan pengkhianat mandat yang rakyat berikan pada mereka.

Tengok bekas MB Selangor dari umno khir toyo, lut jah……….., itu pun kerana ada musuh dalaman, dia kata apa ? “pokok besar bila tumbang, kura2 pun boleh panjat, atau pakat panjat atau pakat hentak atau pakat kasi mampos cepat2”….kah kah kah…….

Tidak mustahil kalau pengundi2 N9 turut menolak dan tidak mengundi BN lagi pada pru13 nanti, kemungkinan MB sekarang ini pun akan di korek segala kepincangan, ketirisan, ketidak amanah dan mengkayakan kroni dan akan membawa kepada pendakwaan akibat dari kejahatan2 tehadap rakyat N9. Agak2 korang boleh tak cuba undi PR pulak kalau sebelum ni korang penyokong membabi buta parti perkauman umno bn tuh.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel