Grab the widget 

Monday, November 02, 2009

Bila Pegawai Agama Penguasa Zalim Meletak Ilmu Bawah Telapak Kaki

Apabila Menteri, pengarah2 jabatan, pegawai2 yang menjaga hal ehwal Agama Islam di bawah Penguasa ZALIM, mereka2 ini meletak kan kepentingan Agama di bawah telapak kaki jah, demi nak jaga pangkat dan kebendaan mereka saja, mereke2 ini lah SEBENARNYA pemegang TAULIAH untuk menjahannam kan para sarjana dan pakar2 ilmuan Islam yang berkaliber di malaysia ini, itu saja lah kerja mereka.

Sedangkan banyak perkara2 mungkar berlaku berleluasa di sekitar mereka tidak di utamakan, dalam sistem2 pentadbiran KERAjaan ubnRM banyak benda2 bercanggah dengan syariat mereka PEJAM MATA jah, JAKIM , YAYASAN DAKWAH lah dan macam2 lagi jabatan2 berkaitan AGAMA yang bisu.

Dalam Kes DR ASRI, kenapa isu TAULIAH yang di pertikaikan ?, atau di pantau ?, kenapa pulak tidak mempertikaikan tentang keilmuan Dr Asri, atau ajak bermuzakarah ?.

Atau JAIS di kambing hitam olih pihak2 tertentu, yang ada agenda lain berselindung di sebalik tindakan JAIS, lepas ini akan ada tuding menuding jari pulak.

Dr Asri di perlakukan sebagai seorang PENJENAYAH, DI MALUKAN, hanya kerana berceramah tanpa taulih jah, dan menjadi individu yang tidak berpihak kearah mana2 parti siasah, itu saja.

Hanya satu, Dr Asri tidak mudah di beli dengan WANG olih KERAjaan UbnRM, itu yang mereka dengki, kerana ILMU Dr Asri bukan barang dagangan bolih di jual beli, tidak seperti PENGAMPU PENGUASA ZALIM UbnRM.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel