Grab the widget 

Sunday, August 16, 2009

UBNrm PATUT TARIK DIRI ELAK JANGKITAN VIRUS INFLUENZA A (H1N1) PRK N11 PERMATANG PASIR

Kenapa ubnRM beria ia benar nak bertanding di PP, barang yang sudah tentu tak bolih menang, tak gerun ke dengan angka 5,433 tu ?, kalau ubnRM benar benar perihatin tentang kesihatan dan wabak yang anih sedang melanda negara sekarang ini, ia itu VIRUS INFLUENZA A (H1N1).

Daripada membuang masa, ubnRM patut tumpukan perhatian kepada wabak itu, Menteri Kesihatan, Datuk Seri Liow Tiong Lai berkata, sebarang perhimpunan dan perarakan semasa penamaan calon PRK N11 Permatang Pasir nanti sebaiknya dielakkan bagi menangani kes jangkitan virus influenza A (H1N1), yang semakin meningkat kebelakangan ini, Senang saja untuk mengelak perhimpunan, iatu ubnRM toksah bertanding itu saja.

Wang yang di cadangkan undi membeli pengundi, lebih baik digunakan untuk penyelidikan mencari penawar bagi mencegah wabak yang di uji olih ALLAH itu, jangan jadi kan wangM’SIA antara top 10 mangsa wabak itu, buat malu pada dunia nanti, katanya wangM’SIA mempunyai peralatan kesihatan tercanggih, gunakanlah peralatan itu, bila lagi ?, op ! alamak !, pakar pulak takada………..

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel