Grab the widget 

Monday, August 31, 2009

KAKITANGAN SENDIRI DAN KAKITANGAN AWAM

KERAjaan hari ini mengumumkan kenaikan harga petrol RON97 daripada RM1.80 kepada RM2.05 mulai esok. manakala harga petrol RON95 yang dilancarkan hari ini - bagi menggantikan RON92 - dijual pada harga RM1.80 seliter.

KERAjaan sebelum ini telah menyatakan bahawa harga petrol akan dinaikan pada 1 September.

Bila petrol naik tak lama lagi gaji KAKI DAN TANGAN AWAM akan naik, sebab sudah tentu barang keperluan turut akan naik, KAKI DAN TANGAN SENDIRI akan berhempas pulas mati matian bekerja untuk membantu membayar gaji KAKI DAN TANGAN AWAM.

Bukan setakat gaji KAKI DAN TANGAN AWAM saja, gaji dan elaun  KAKI DAN TANGAN KERA KERAJAAN pun KAKI DAN TANGAN SENDIRI kena bayar.

Bila musim pilihanraya, KAKI DAN TANGAN POLITIK menerkam jumpa KAKI DAN TANGAN SENDIRI menagih UNDI, mana lebih ramai pengundi antara KAKI DAN TANGAN AWAM dan KAKI DAN TANGAN SENDIRI ?, oi ! KAKI DAN TANGAN KERA KERAJAAN dan KAKI DAN TANGAN POLITIK ape, korang ingat KAKI DAN TANGAN SENDIRI ni HAMBA ke ?.

Undi KAKI DAN TANGAN SENDIRI saja korang nak, celaka tulll, hasil kekayaan negara korang senang senang je bebagi sesama kroni, kebajikan kami korang abaikan, perangai macam YAHUDI………Time nak undi main RASUAH je kami nih, macam macam cara korang rasuah, kenapa korang tak pi sujud melutut kat KAKI DAN TANGAN AWAM tuh !, minta undi, untuk meneruskan kelangsungan kerja kerja gila babi korang…..anak emas laa, rakyat didahulukan laa, hampesss, celaka 40, penipu, RASUAH, mencekik, jkdqwdjq’uuigeargkeg;leavSnhygtt23yr23r2rua/kcAjkcvava/NCVC…………………..

1 comments:

Anonymous said...

We stumbled over here by a different web page and thought I may as well
check things out. I like what I see so i am just following you.
Look forward to looking into your web page again.


Have a look at my web site :: Nike Free Run

Komen Terkini

lain lain artikel