Grab the widget 

Monday, July 13, 2009

SUASANA TEGANG DI KG. MANJOR SELEPAS KJ DATANG PRK N41 MU kemas kini 12.20 am 14july

Aku sekarang sedang cover di kampung Manjor, kampung ini antara kawasan PANAS, selepas Khairi jamaluddin datang (KJ) bertemu penyokong UBN suasana tegang berlaku akibat UBN tak senang dengan tazkirah mengenai hudud yang di adakan di Masjid selepas solat. (kejadian ini tiada kena mengena dengan KJ)

Penyokong UBN melaung ke arah Masjid supaya berhenti Tazkirah, sememang nya UBN fobia dengan HUDUD dan suara suara Takbir, ekoran daripada itu lah membawa kepada berlaku bertegang tekak antara UBN dan penyokokg Pas, kelompok Pas hanya  bertakbir sampai tahap hampir hampir bertumbuk, menyebabkan POLIS datang untuk mententeram kan keaadan.

11.00 pm Polis masih ramai berkeliaran dan membuat benting untuk memisahkan antara kedua penyokong.

11.07 pm Polis mengarahkan kedua dua penyokong naik ke rumah masing masing.

11.13 pm kenderaan JAM sekitar tempat kejadian’

11.29 pm suasana kembali tenang

Aku jangka kan Polis akan di tambah untuk memantau sebarang kemungkinan yang akan berlaku.

KG MANJOR ATAU PETI UNDI MANJOR, TEMPAT MENGUNDI DI SK KG KARANGAN.

PERLU DI INGAT KAN KG MANJOR KAWASAN PANAS DAN PERLU PERHATIAN PIHAK KESELAMATAN.

6 comments:

prblogger said...

salam..kawe nok tanyo demo..result nanti demo update ko?pasal kawe ingat nak bui ko demo application hok kawe buat utk update result..

Baginda Reformasi said...

lebam tak mata Kera Jantan tu..?

tok ggawo said...

terima kasih prblogger

demo email ko kawe application tu,insyaallah kawe update result nanti, kawe ake ada di peti undi bersama blogger lain setiap peti undi.

prblogger said...

mm..kawe nok keno ajar dulu ko demo application tu..demo online dok lo nih? ado Yahoo Messenger?..kawe tgh online nih..

tok ggawo said...

ok prblogger

kelantan room 3

jsyaikhan

pemuda jati peria said...

aku sempat gi dengar cramah KJ kt upu sungai peria ari tu..time nak sudahkan cramah tu dia takbir gak..
haha..dah la siap pakai kopiah ala ahli pas(kopiah yg mahal tu)..tapi kaler hitam le..

Komen Terkini

lain lain artikel