Grab the widget 

Monday, July 06, 2009

SUASANA HARI PENAMAAN CALON DI SYP1 KUALA KRAI PRK N41 MU

Wahh! penat aku, sebentar tadi aku pegi menyelam dalam kelompok UBN, orang sekitar 4000, dari gate SYP1 (sekolah menengah sultan yahya petra 1) ke gate kereta api, orang tak sampai kat situ, orang kuala krai tau lah keadaan itu, gambar gambar nanti aku publish harap bersabar.

sekarang aku dalam kelompok PAS pula , malas aku nak cerita …………korang bolih kunjungi rakan bloggers perisik rakyat, pro reform, pinkturtle mungkin mereka dapat memberi gambaran sebenar suasana hari ini.

cuaca agak panas juga, aku update blog ni tumpang letrik dekat store beli getah scrap…….kah kah kah !………….sekian dari aku…..

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel