Grab the widget 

Saturday, July 04, 2009

MANIK URAI TAK PEDULI KETUA PEMUDA PAS+UMNO, BABI TUNGGAL KEDAH ,BGHEHIM PMAS PRK N41 MU

Apa pun isu yang di main kan, PAS Manik Urai tak peduli, aku tanya penyokong PAS MU, demo kato ggapo ?, sio sio pelajaghe tinggi, oghe dok sibok nok mmapuh UMNO, demo duk sibok nok ddakak nga UMNO, bghehim ALI, baik toksoh cchagho ko dio lah, lamo lamo nyo mapuh jadi cicok kepik ppitu lah tu !.

Matlamat penyokong PAS MU hanya satu, ingin memastikan U1B1N1 tersungkur menyembah bumi dan PUPUS di kelantan.

bakpo nok gomo lagi tegok ! tak kesian ke ! itu tanda nya U1B1N1 dah putus asa dah, ibarat orang lemas, hulur tangan minta tolong…..sampai merayu rayu…..kerajaan perpaduan kepala hotak kau !, PRU nanti padam lah UMNO……ko pegi slow talk kat ketua pemuda pas pakai serban pakai tie lagi elok, dia tu tak gheti nak tutup mulut tuu……..aku chili baru tau !……

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel