Grab the widget 

Tuesday, February 17, 2009

OTAK KHIR BOTOX TAK LEH PAKAI

Aku rasa dia ni ade yg tak kene ni, mungkin otak dia lari alignment kot, sehingga tak dapat beza kan yang sengaja dan yang tak disengajakan, sibuk nak menyuruh Elizabeth meletak jawatan.

Elizabeth Wong tak melakukan apa apa kesalahan, Cuma peribadi beliau yang diceroboh oleh orang yang tak bertanggong jawab itu saja, lagi pun gambar tu diambil sebelum PRU12 lagi, itu pun setelah tersiar gambar nya di internet dan di beri tahu oleh rakan rakan nya baru lah dia tahu bahawa gambar itu gambar dia , sebelum ni dia tak tahu, makna nya gambar itu diambil curi oleh seseorang, salah besar kah itu ?, contoh nya ko khir botox mandi telanjang dengan bini ko dalam bilik air di hotel, tiba tiba 2>3 bulan gambar ko tersiar di internet pula, apa kata ko botox ?, ada kah ko akan meletak jawatan KETUA PEMUDA RASUAH ? ,(aku istihar kan kau pemenang, 2 lagi kalah sebab ko antara terbodoh) , mungkin ada orang pasang CCTV dalam bilik air untuk mengambil gambar ko dan bini ko. macam mana la rupa dia bogel hah !, seluruh badan botox juga kah ? , kah kah kah eeii geli.

Kalau ko betul betul bodoh, aku minta ko suruh boss boss ko supaya meminta 2 ekor ADUN bebas di Perak tu yang menyokong BE END meletak jawatan dengan segera, kerana mereka telah dituduh di Mahkamah, dan menipu Mahkamah kata sakit di di Hospital, pengarah hospital kata tidak, ini kesalahan yang mereka sendiri lakukan. Itu pun ko tak dapat bezakan .

Mampuh la ada orang macam ni dalam Malaysia HADHARI .


0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel