Grab the widget 

Saturday, March 31, 2012

Penari Tiang Adun2 Mp2 Patut Disalahkan Sama Bukan Hanya Hakim

Seronok ya korang tibai hakim dan umno, korang lupa hakim menjalankan tugas nya semntara ada kuasa budibicara dan dia juga manusia biasa, dia tidak bolih menghuku di luar peruntukan undang2 yg sedia ada.

penari-tiang-melayu01

Yang paling bangang wakil2 rakyat yg korang pilih tu, samada dia menyemak atau tidak sesuatu undang2 atau enakmen yg lapuk sesuai atau tidak dgn keadaan semasa, ini lah bahana nya bila meletak dan memilih calon2 wakil rakyat bodoh sombong n bangang, gheti claim elaun dan tidor didewan2, ilmu masing2 tak muat gerabak, yang kosong ilmu pun berlagak.

Satu hal lagi si pemilih calon2 pakai ikut muat jah janji orang KITA atau asal bolih menang atau untuk cukupkan syarat kerana kita dah lebih kerusi kunun nya.

Time dekat pilihanraya yg tak sedar diri berebut2 nak jadi calon, tanggungjawab tak tau apa janji dapat title YB…….luas lah lobang hidung.

1 comments:

Abang Sayang said...

Kekejaman Polis - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4 * (NEW)
5~BUKTI 5 * (NEW)
6~BUKTI 6 * (HOT)

Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related



Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

Komen Terkini

lain lain artikel