Grab the widget 

Tuesday, July 13, 2010

Berbayar Hidup

Untuk hidup semua mesti berbayar.

nak makan mesti berbayar

sewa rumah

bil air

bil api

tambang bas anak sekolah

yuran SUKAlah (sekolah)

cukai jalan

lesen memandu

GDL

PSV

tandas awam

petrol

dan lain lain lain lain lain

opss !……..BERUKBAND, hampir seminggu takleh update blog, BERUKBAND kena potong, benci2 pun ikhtiar juga, bergolak bergadai untuk bayar, kerana ini lah satu2 perkhidmatan yang ada dekat tempat aku, TM, TM sama macam rosmah………….pergh !, Malaysia jalur lebar tercanggih kata anak YATIM……………..

SUMBER pendapatan

ambil upah pulas screw

ambil upah gantung banner (itu pun kalau ada peluang) kah ! kah ! kah !

tarik wiring

jual besi buruk (kutip merata2)

tolong cari kan part2 bandsaw kepada yang memerlukan (dapat lah untung sikit2)

aku bukan kakitangan Majlis Daerah atau Ahli Majlis, aku tak pernah beria2 dan menangis nak jadi staff kat Majlis Daerah.

1 comments:

UMNO-YAHUDI said...

hai, UMNO/BN janji lepas prk dulu, manik urai jadi kota agropolitan kan?

agropolitan ke hutan

wkahkahakwkaha

Komen Terkini

lain lain artikel