Grab the widget 

Sunday, June 06, 2010

Jalur Lebar Rais Yatim Macam Bedolah Tidor

Update 7:37    masih meracau lagi, di area Manik Urai Anak Emas UMNO Upco, sudah 14 jam lebih, aku update blog aku kat rumah kawan aku guna sreamyx, streamyx pun adik abang gak dengan ApcoCelcomBerukband, dua2 di nasihat Apco.

Asal je letrik putus jap lagi signal ApcoCelcomBerukband pun meragam, bukan setakat slow kadang2 putus langsung, ini lah akibat dari nasihat Apco, Rais kata jalur lebar kita laju, laju kepala hotak, time biasa pun lambat nak mampus, nak check email kena setengah jam, charge RM68 sebulan, kalau kata 15 hari paling laju kira nasib baik, patut ke tak patut charge bulanan rembat semata.

Nih satu lagi TNBApco pun celako gak, semalam 5 june belah petang 2 kali black out, macam sial je service TNBApco kat luar bandar, macam nnatang je.

N3 ni aku taip simpan dari pukul 5 semalam, tenet taklih langsung ApcoCelcomBerukband menggila, jika n3 ni kuar, tu lah jarak masa nya sejak mula taip dan dapat publish kan, korang kira berapa jam, cukup bulan ApcoCelcomBerukband nak yuran dia, beringsek.

KERAjaan di nasihat Apco memang sial, mencekik darah bukan sebangsa ngan Yahudi di kira Halal, bolih bunuh bangsa selain yahudi sewenang2 tanpa perlu takut akan dosa.

Merasakan mereka bangsa Yahudi pilihan tuhan, selain mereka anjing, ada perangai2 macam ni dalam negara kita, kalau lah Hang Tuah masih hidup……….

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel