Grab the widget 

Wednesday, May 19, 2010

Ketua Pegawai Penguatkuasa PPDNKK Daerah K-Krai Halijah Sandiman Cari Glamour

Hasil intipan tiga pegawai Pejabat Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (PPDNKK) Kuala Krai semalam mendapati bukan sahaja pembekal, malah pasar raya turut terlibat dalam menyembunyikan bekalan gula kepada pengguna.

Katanya sepasukan tiga pegawai penguatkuasa PPDNKK Cawangan Kuala Krai yang diketuai oleh Hasrul Hizam Abdullah menyamar sebagai pelanggan dan dimaklumkan oleh pekerja serta penyelia pasar raya itu mengenai ketiadaan gula.

gulamsiathaipunya Alaah ! mamat ke minah aku tak tau nama macam tu jantan ke betina, saja ja nak cari glamour, 25 x 2 = 50kg jah, taraf pasar raya 50kg gula kata sorok, mampos la, staff dia berapa ramai eek ?, kerja bodoh 5okg buat statement kat media.

Oiit ! 2 3 bulan dah K Krai kering gula la mamat minah woii!, dekat kampung jauh dari kuala Krai dah lama dah berpantang, sampai nak menoreh getah pun tak ada TENAGA, kerana kurang dan tak ada gula dalam badan.

Aku nasihatkan mamat ke minah ko pegi minta elaun lebih sikit kat Ismail Sabri ayah Dafi tu soh dia buat konsert kat Kelantan untung nanti share, supaya UPP leka, senang sikit nak seludup Gula ke Thailand.

Baghal, sorok 50kg geger, berlori2 seludup kat Thailand luas lobang hidung, kot2 dapat 4 biji tayar baru machileen.

Aku malas nak cite hal diesel bersubsidi  lagi, ada orang bolih senang2 permit beli, yang betul2 memerlukan pulak tak leh, lain kali aku cite……………..

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel