Grab the widget 

Friday, January 08, 2010

Pendedahan Ini Benar

Siang tadi aku meninjau pendedahan mengenai projek selian JPS Kuala Krai yang di siarkan olih blog perisik-rakyat Manek Urai: Projek Tipu Kerajaan..!, sah dan benar apa yang didedahkan.

Kg.Sg.Rek dekat kilang papan kayu getah dalam Dun MU, orang Kg. kata baik toksah baiki jalan tu, kerana kini bertambah teruk dan merbahaya kepada penoreh yang bermotorsikal.

DSCN3622 Hoi ! ni culvert ke ape..?

DSCN3619

Naya, naya 1M’sia motorsikal tak bolih lalu, sebelum ni tak de la teruk sebegini

Kalau tak cukup badget toksah lah membazir macam campak garam kelaut demi nak jaga OKU (orang kuat umno), ratus2 ribu buang begitu saja, kontraktor buncit perut, siapa lah juruteknik yang meluluskan projek ni, dapat share juga kot………..

Nak maki aku makilah, ini lah kenyataan dan reality nya kerja2 agensi KERAjaan 1M’sia, tak kira lah kerajaan mana pun, baca seterusnya dari perisik-rakyat

see my lawyer

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel