Grab the widget 

Monday, December 07, 2009

Gila2 Pemimpin Umno Kelantan Tunjuk Perihatin

Gara2 akan terima Wang Ehsan Pemimpin UMNO RASUAH kini GILA mengatur program bantuan banjir.

Yang nombor 3 dalam hiraki peringkat bahagian pun ambil peluang, tak lama lagi ketua cawangan pulak contoh nya naib ketua UMNO RASUAH Machang nih, agihan sumbangan tu bukan mak bapak dia punya pun, saja2 nak tunjuk dan cari glamour, supaya nanti bolih kekal jawatan di bahagian dan bolih enjoy dengan Wang Ehsan nanti.

Tak lama lagi pungkok orang kampung puak “peghut busuk” ni pun jilat, ini tabi’at UMNO RASUAH Kelantan dari dulu hingga kini, tali hayatnya hanya lah WANG, WANG, WANG, Pitis, Pitis, Pitis, tak ada wang atau pitis pakat gigit pungkok Mu Aku, bangsat punya parti LAKNAT nih.

Menjelang pemilihan akan datang aku jangka kan BAHAGIAN KUALA KRAI akan bergolak besar, antara gang Tuan Aziz calon MU yang kalah PRK tempoh hari dengan gang Ramzi penyandang Ketua bahagian sekarang,  semasa PRK tempoh hari gang Ramzi kerat, potong line dan cah keting Tuan Aziz kerana anak didik nya Jalal Muda tak dicalon kan, ini lah masa nya Tuan Aziz akan bermatian2 bersama bekas ketua bahagian sebelum Ramzi ia itu Wan ZAID ipar kepada Fatmi Saleh akan mengganyang Ramzi.

Ramzi pasti kecundang, Hantu raya bedolah dah out station, sudah tidak berpuaka lagi, fatmi pulak bawah ketiak NAJIB, alamat nya Ramzi akan kempunan Wang Ehsan, mati nya nanti tak dapat tutup mata.

Kepada pengunjung blog aku yang tahu pergolakan UMNO RASUAH Kuala Krai sila email lagi maklumat2 terkini, tak kira dari gang mana, kita pakat2 perhancurkan UMNO RASUAH Kuala Krai nih.

Ya Allah !, Laknati lah Kerajaan zalim BN dan pemimpin nya yang mengkhianati dan mungkir janji dalam isu royalty petroleum antara agensi kerajaan BN Petronas dan Kerajaan negeri Kelantan,

Amiiin !.

0 comments:

Komen Terkini

lain lain artikel