Grab the widget 

Tuesday, November 27, 2012

Nik Aziz 22 Thn Memerintah Tak Tahu Buat Apa.

Nik Aziz MB Kelantan adalah antara MB yang tak tahu buat apa, walaupun sudah menjangkau 22thn lebih mengetuai Kerajaan Pas Kelantan tidak ada jasa yang menonjol.

tok_guru_nik_aziz

Nik Aziz tak buat RASUAH, tak Menipu, tidak membuka pusat2 judi yang kesukaan bagi sesetengah kepimpinan umno seperti awang adek, juga tidak mengadakan pusat2 hiburan minum2 arak serta tidak membenarkan dibuka kilang2 arak, umno begitu resah diatas tidak kepandaian Nik Aziz atas benda yg di sebut diatas.

Habis siang berganti malam umno2 Kelantan dan pusat bertanya2 apa yang dibuat Nik Aziz selama 22thn usia pemerintahan nya, “22thn tok wat ggapo satu” ini antara soklan2 umno, mereka gembira kalau Nik Aziz sama macam khir toyo, mereka gembira kalau macam isa samad, mereka gembira kalau macam awang adek JUDI, mereka gembira kalau macam syalijat, mereka juga gembira kalau macam ro$wah, malah Isteri Nik Aziz juga tidak pandai bergaya dan berfesyen.

see my lawyer.

1 comments:

Anak2 Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

Komen Terkini

lain lain artikel