Grab the widget 

Thursday, March 07, 2013

EJEN PENJAGA KEPENTINGAN YAHUDI DALAM KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI.

NIKE  n ADIDAS adalah produk yahudi, tanpa disedari oleh pegawai2 penguatkuasa  kementerian berkaitan telah bersekongkol dgn yahudi.

Samada pegawai2 ini Muslim atau tidak, mereka dengan megah menunjukan kad kuasa “kami penguatkuasa kementerian dalam negeri”menyerbu, merampas dan memberi “amaran keras” kepada peniaga2 yang menjual peroduk2 TIRUAN yahudi ini dengan alasan menguatkuasakan undang2 negara dgn menerima arahan dari pihak atasan.

Malangnya mereka sanggup menyerbu peniaga yang lokasi perniagaan nya hanya 10x10 kaki di pasar2 malam dan uptown, sedangkan peniaga2 ini bukan nya pengimport besar, seolah2 mereka menguatkuasakan undang2 LABAH2, pengimport dan pembawa masuk barangan tiruan ini bebas membawa masuk barangan TIRUAN yang umum mengetahui barangan2 ini dari negara CHINA, mengapa barang2 ini boleh berada dalam pasaran di tengah2 negara ?, tidak heran RASUAH telah berlaku yang mana pegawai kerajaan juga terlibat.

China adalah sebuah negara kominis, di guang zhow ramai rakyat malaysia berkunjung kesana untuk mendapatkan barangan TIRUAN murah disana untuk diperdagangkan di malaysia, kerajaan china tidak mengekang rakyat nya mendirikan kilang2 MEGA semata2 untuk mengeluarkan barangan tiruan untuk pasaran antarabangsa.

Di malaysia hari berlambak2 barangan tiruan termasuk tiruan produk yahudi dipasaran dalam negara kita, yang antara nya pegawai2 kerajaan sendiri meminati dan membeli untuk kegunaan sendiri, ini hipokrit nama nya.

Benar undang di gubal di parlimen, tapi bila undang2 itu digubal, pegawai penguatkuasa pulak boleh menggunakan BUDIBICARA, samaada ingin menguatkuasa atau tidak.

Teknologi, kerajaan tidak boleh ketinggalan zaman, mesen2 cangging dicipta, tapi bukan ciptaan malaysia direka begitu canggih, apa saja boleh di tiru dengan mesen2 canggih ini, ada yang tidak memerlukan premis khas, dalam rumah kediaman pun boleh meniru logo2 dan sign berkaitan NIKE n ADIDAS, pegawai kerajaan jangan jadi kolot dan ketinggalan zaman, begitu juga undang2 semakin lama semakin kolot pada pandangan teknologi, oleh itu guna otak untuk menilai dalam dunia yang serba canggih ini, yahudi selalu memesongkan kita supaya kita lemah, jangan sesekali menjadi talibarut dan ejen yahudi, malu lah pada negara China dan Thailand, mereka adalah RAJA produk barangan tiruan, kita sampai sekarang tidak mampu untuk mengeluarkan sebuah ENGINE proton ciptaan sendiri, banyak kekangan dan halangan2 serta birokrasi.

Pegawai2 penguatkuasa kementerian perdagangan dalam negeri yang Muslim fikir2kan lah, peniaga2 pasar malam mereka bersaing antara mereka, ada antara mereka wang minyak kenderaan pun tidak pulang dalam jangka masa berniga 3 jam sehari, sedangkan mereka tiada pilihan barangan untuk diniagakan, mereka perlu menyara keluarga.

Pantau lah, serbu lah pengimport2 besar, selagi mereka ini hidup, selagi itu barangan  tiruan kalau benar2 ingin hapuskan cegah lah mereka2 ini.

60 tahun dahulu barangan tiruan sudah berada dalam pasaran tanah air kita, kerajaan hanya mampu mengutip denda2 dari peniaga kecil sahaja yg melakukan kesalahan menjual barang tiruan.

Ingat lah anda semua akan mati, sanggup anda membantu yahudi ?, hanya kerana menurut perintah dari penguasa.

5 comments:

Anonymous said...

Salam, maaf mengganggu. Saya kurang faham mengapa penulis beria-ia mahu membanteras kegiatan menjual barang tiruan Yahudi? Setahu saya kegiatan barang tiruan merugikan badan kapitalis-kapitalis ini? Dan mengapa harus barangan NIKE/adidas sahaja yang diberi perhatian? Motorola, Starbucks, McDonalds, seluruh produk Nestle (termasuk MILO dan Maggi) juga adalah produk Yahudi. Adakah ini menunjukkan ketidak matangan penulis?

Anonymous said...

Sekali lagi maaf, ingin saya perbetulkan iaitu musuh yang perlu kita lawan dan boikot adalah REJIM ZIONIS/FREEMASON/ILLUMINATI(PKR dibawah agenda mereka). Bukan kaum Yahudi semata-mata. Saya dapati terdapat sebilangan ramai orang Yahudi yang menentang rejim Zionis. Wallahualam.

tok ggawo said...

faham betul2 ayat2 saya, saya menentang penguatkuasaan membenteras produk tiruan yahudi, bukan saya sokong.

Anonymous said...

Salam, memang silap saya kerana tidak membaca dengan teliti. Ampun, tuan penulis.

Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO said...


Lihat BUKTI jelas kenapa kami BERSARA awal dari UMNO...

BUKTI 1
BUKTI 2
BUKTI 3
BUKTI 4

Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Adik2 semua jgn bersangka buruk kpd kawan2 yg berada di kem Barisan Nasional.... Mereka mungkin terpaksa menurut desakan mak ayah atau sapa2... Tapi takpa.. Jangan risau, mereka tetap akan undi Pakatan Rakyat ( Pesan awal2 kat mereka. Kita tiada pilihan )... Undi adalah rahsia.. Kita tentukan..


Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah....
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6

Komen Terkini

lain lain artikel